Press

Välkommen till Enghouse Interactives presscenter. Här hittar du vårt arkiv med pressmeddelanden och rapporter. Du kan även ladda hem filer. För pressrelaterade frågor, vänligen vänd er till vår presskontakt nedan.

Press Contacts

Michael Stubbing CEOMichael Stubbing
Regional Managing Director Northern Europe,
Enghouse Interactive AB
Phone: +46 8 457 3035

E-mail: mstubbing@enghouse.com

 

divider

Om Enghouse Interactive

Enghouse Interactive, den ledande leverantören av lösningar för bättre kundkommunikation, utvecklar och levererar marknadens bredaste utbud av plattformsoberoende kommunikationslösningar. De integrerade kommunikationslösningarna inkluderar flerkanaliga contact center-lösningar med telefonistfunktioner, hänvisning, självbetjäningstjänster, inspelningsfunktioner, besökshantering samt statistik och debitering. Lösningarna ger företag och organisationer en valfrihet att kommunicera med sina kunder enligt deras önskemål; snabbt, effektivt, flexibelt och framgångsrikt. Enghouse Interactive har över 3000 kunder i Norden med kontor i Sverige, Norge och Danmark, samt finns representerat i Finland. Enghouse Interactive är ett dotterbolag till Enghouse Systems Limited, ett mjukvaru- och tjänsteföretag noterat på Toronto börsen (TSX) under symbolen ”ESL”. Företaget grundades 1984 och har sedan dess varit ett lönsamt företag som vuxit både organiskt och genom förvärv av marknadsledande företag.

onsdag 13 december, 2017

Nya versionen av Vision 80/20 är en framtidssäker plattform med hög tillgänglighet och skalbarhet

Candidator är först ut med den nya versionen

Enghouse Interactive, ledande leverantör av lösningar för kundkommunikation, släpper en ny release av operatörplattformen Vision 80/20. Fokus för denna version är säkerhet, tillgänglighet och skalbarhet.

Vision 80/20 är en närvaro och hänvisningsplattform för företag och organisationer inom offentlig och privat sektor. Vision 80/20 erbjuder kontaktcentertjänster med många alternativ för den idag allt mer mobila arbetsplatsen. Lösningen är multi-tenant och med hjälp av Vision 80/20 kan operatörer skapa marknadsledande erbjudanden till medelstora och stora företag.

”Den nya versionen är en framtidssäker plattform med stöd för senaste versioner av servrar, klienter och operativsystem, säger Björn Sjöstrand, Product Director, Enghouse Interactive.  Vi har även fokuserat på provisioneringsstöd för integrationer med externa system. Utöver det har vi utvecklat en Pay-as- You-go-modell vilket vi har sett en ökad efterfrågan för på marknaden. Vi har även valt att vidareutveckla den automatiska telefonisten med den senaste taligenkänningsmotorn”, tillägger Björn Sjöstrand.

Först ut med att uppgradera till den nya versionen är Candidator.

”Candidator är en av våra äldsta operatörspartners med Vision 80/20 operatörplattformen så vi är extra glada att just de är först ut med vår senaste version. Candidator hjälper kunden med en helhetslösning för kommunikation som är sammansatt efter deras specifika krav och behov”, säger Michael Stubbing, Managing Director, Enghouse Interactive.

Candidator levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden.

”Vi är väldigt glada för vårt nära samarbete med Enghouse Interactive och stolta över att vara först ut på marknaden med den nya versionen av Vision 80/20. Med sitt nya användarvänliga gränssnitt tillsammans med all övrig ny funktionalitet är vi säkra på att den kommer bemötas med stor uppskattning av marknaden”, säger Christer Johannesson, teknik- och driftchef, Candidator.

 

Stockholm

Download as a PDF