Håll dina videomöten privata och säkra

Coronapandemin har lett till att fler människor än någonsin tidigare arbetar hemifrån. Anställda som är vana att arbeta från kontoret har tvingats gå över till en helt virtuell arbetsmiljö. Behovet av att fortsatt kunna mötas och se varandra, har gjort video till den bästa lösningen. Därför måste vi göra våra videomöten säkra.

Den snabbt växande användningen av videomöten har avslöjat flera säkerhetsbrister. Media har rapporterat om information som läckt ut och inspelade möten som har kunnat ses på internet.

– Många tror att publika, kostnadsfria lösningar för videomöten är gratis, men vet inte att deras data används och säljs av tredje part, berättar Kjetil Bakkeskaug, produktägare för Vidyo på Enghouse Interactive i norden.

Vidyo erbjuder molnlösningar med högsta säkerhet och tillförlitlighet för hyperkänsliga videomöten och videosamtal. Vidyo kan skräddarsys efter varje företags önskemål och fungerar i alla molnmiljöer samt ge access till publika kanaler, där samtal förs med information som inte är känslig. Vidyo har signal och media kryptering samt avancerad sessionsäkerhet, inga inloggningsuppgifter lagras i applikationen och ingen användarinformation delas med tredje part. Enghouse Interactive har som policy att aldrig kapitalisera på kundens data.

-Vidyo har en rad unika funktioner som ger företag full kontroll och säkerhet över videomöten vilket göra att kunder kan känna sig trygga, avslutar Kjetil Bakkeskaug.