Nyårsraketerna har tystnat och det nya året är här. Vi på Enghouse startar upp 2016 i nya fina lokaler i Solna strand där vi har många spännande möjligheter och utmaningar framför oss. Fokus och målsättning för året är att utveckla våra produkter och att ge dig som kund de bästa förutsättningarna att ge dina kunder service i toppklass.

2016 ser ut att bli ett spännande år. Mobilitet blir ännu viktigare och Unified Communication växer sig allt starkare.

Under förra året lanserade vi både Trio Enterprise 6.0 och en uppdaterat 6.1 version. Nu jobbar vi på att utveckla Trio Enterprise med ytterligare nya funktionaliteter som ska svara upp mot kommande behov. För det är så vi försöker jobba. Vi vill att du som användare inte ska behöva vänta på att få komplett funktionalitet när behovet uppstår.

Den här bloggen kommer fyllas med trendspaning från såväl produktkontoret och operations som säljavdelningen. Du kommer också få intressanta perspektiv på områden som påverkar branschen. Varför är Unified Communication så viktigt? Och hur kan vi använda dess potential? Vad innebär kundservice i framtiden?

Vill du hänga med i vår vardag bland demonstrationer, utveckling och utbildning? Då kan du även följa oss på LinkedIn. Mycket spännande kommer hända och det ser vi fram emot!

Varmt välkommen till ett spännande 2016 med oss på Enghouse!

Michael Stubbing
Managing Director
Enghouse Interactive