Enghouse Interactive, den ledande leverantören av lösningar för kundkommunikation i Norden, växer och fortsätter utveckla organisationen. Nu anställs Thomas Pörtfors, som ny Partner Account Manager och ska möta det utökade behovet av Enghouse Interactives tjänster på den finska marknaden.

Thomas har lång erfarenhet från ICT-branschen, senast som konsult på Trafikverket ICT och tidigare som bl.a. Account Manager på Dell Computer och Sales Manager på Dafix Data AB samt Daimler Sweden AB. Thomas har också mycket god kunskap om den finska marknaden.

– Jag ser fram emot att börja min nya tjänst hos Enghouse. Jag hoppas min långa erfarenhet och kunskap om branschen ska bidra till företagets fortsatta framgång och expansion på den finska marknaden, säger Thomas Pörtfors, ny Partner Account Manager på Enghouse Interactive.

 – För att vi ska tillgodose efterfrågan och ge våra partners bästa tänkbara service har vi anställt Thomas. Med sin långa erfarenhet och goda kännedom om den finska marknaden är han en viktig tillgång för vår fortsatta expansion i Norden, säger Ulf Wallin, försäljnings-chef på Enghouse Interactive.

För mer information, vänligen kontakta:

Michael Stubbing
Regional Managing Director, Enghouse Interactive AB
Telefon: +46 8 457 3035
E-post: mstubbing@enghouse.com