Öka samarbetet med säkra videomöten för företag.

Starta din kostnadsfria provperiod redan idag.

Kostnadsfri provperiod av Vidyo!

I en period då vi uppmuntras till att undvika större fysiska möten och även ge medarbetarna möjlighet att jobba effektivt på distans, erbjuder Enghouse företag världen över att få tillgång till vår molnbaserade kommunikationslösning för videomöten, Vidyo, helt kostnadsfritt och utan några andra åtaganden.

Vår skalbara och flexibla plattform för videosamtal/videokonferens, Vidyo, tillåter organisationer i alla storlekar, möjligheten att ansluta sig i stort sett från varsomhelst, via vilken enhet som helst. Plattformen tillhandahåller video av hög kvalitet för att stödja både kunder och anställda, även på anslutningar med låg bandbredd som 3G.

Vidyo upprätthåller en policy för informationssäkerhet som styr hur sekretess, integritet och tillgänglighet av information hanteras och därmed förhindrar missbruk som kan vara skadligt för verksamheten.

Registrera dig för en provperiod av Enghouse Vidyo. Vi kontaktar dig inom kort för att starta upp din Vidyo-licens, där du kan addera upp till 50 kollegor för att genomföra videomöten i realtid.

Fyll i dina uppgifter i formuläret så hörs vi!
Eller mejla oss på marknad@enghouse.com
Ladda ner allmänna villkor här

Säkerhet genom design

Låt företaget kontrollera datatrafiken

Behåll all media- och signalkommunikation i ditt nätverk

Fördelar

Se till att dina videomöten körs i ditt säkra nätverk. Välj att distribuera via egna servrar, hybrid eller i molnet

Få värdefull information från din data

Inbyggd säkerhet: Vidyo har signal och media kryptering samt avancerad sessionsäkerhet, inga inloggningsuppgifter lagras i applikationen och ingen användarinformation delas med tredje part.

Fördelar

Endast era administratörer har tillgång till er videokonferensdata. Samtidigt som du kan samla samtalsinformation för att köra dina egna analys- och BI-system för att få värdefull insikt från din affärskommunikation

Kundanpassning och anpassat utseende

Framhäv ditt varumärke för anställda och kunder även på videomöten. Vidyo kan anpassas till ditt företags utseende och färger för att på alla sätt spegla företaget.

Fördelar

– Representera ditt varumärke och företagskultur
– Hög skalbarhet och säkerhet
– Vidyo erbjuder specifika funktioner utifrån kunders behov och önskemål

Användarverifieringsverktyg

Vi integrerar med de mest kända verifieringsmetoder som t ex OKTA & LDAP.

Fördelar

Maximera din investering genom att koppla din verifieringsplattform till Vidyo.