för finanssektorn

Säkra videomöten i 4K för bästa kundupplevelse

Säkerhet i världsklass med Vidyo för bank och finans

Videkonferenser är idag en viktig och nödvändig kanal för alla som jobbar inom bank och finans. För att få bättre interaktion med kunder och affärspartners, används videosamtal för att på bästa sätt likna det personliga mötet.

Vidyo är ledande inom integrerade videolösningar för företag som kräver högsta kvalitet och säkerhet. Med Vidyo kan ni använda en färdig programvara eller välja att integrera i era egna system, en app eller webbsida.

Miljontals användare runt om i världen ansluter visuellt varje dag med Vidyos säkra, skalbara teknik och molnbaserade tjänster. Vidyo har tilldelats över 170 patent över hela världen och är erkänd av branschanalytiker för sin molnplattform och API:er. Tusentals företag, tjänsteleverantörer och teknologipartners utnyttjar Vidyos teknik för att skapa innovativa videoaktiverade applikationer i HD-kvalitet.

 

Kostnadsfri provperiod

 

Ladda ner broschyren – allt du behöver veta om säkerheten i Vidyo

Teams featured asset

Det senaste året har företag på rekordtid tvingats att ställa om sin verksamhet till att bli mer digital. En orsak till att arbetet hemifrån ändå har varit framgångsrikt är molntjänster och digitala kommunikationsverktyg.

I den här broschyren kan du läsa mer om varför Vidyo är en av de säkraste möteslösningarna på marknaden.

Ladda ner broschyren

Bästa användarupplevelse

  • Anpassningbar upplösning för mobil och desktop
  • Patenterad lösning för optimerad kvalitet med lägsta bandbredd
  • Flexibel innehålls- och videodelning

Anpassa efter era behov

  • Skalbar och flexibel plattform för organisationer i alla storlekar
  • Kompatibel till nästan all hårdvara

Hög säkerhet

  • Senaste krypteringar för garanterad sekretess
  • Säker databas och inloggning enligt högsta branschstandard
  • Verifiera genom autentiseringssystem som till exempel BankID

Införandet av videobanking har inneburit en positiv förändring för vår organisation. Förutom alla fördelar för våra kunder har Vidyos lösningar för samarbete internt ökat motivationen för våra anställda.
- Ralph Cumbee, Chief Experience Officer, Solarity

Säker autentisering

Vidyo är en av de säkraste videolösningarna på marknaden vilket gör den till en mycket använd  plattform inom bank och finans.

För finansiella organisationer som  kräver hög sekretess, är Vidyo en kundinriktad videolösning som överbryggar klyftan mellan bekvämlighet online och interpersonella kontakter.

Med Vidyo kan den högkvalitativa realtidsvideon integreras i organisationens webbplats eller app för en personlig interaktion som skapar djupare kundlojalitet och förtroende. Om säkra möten med kunder eller kollegor är viktiga för er organisation, är Vidyo en perfekt lösning.

Vidyo öppnar upp möjligheter att upprätthålla personliga och meningsfulla relationer med kunder genom personliga videointeraktioner – som fördjupar och bygger förtroende. Det går också att ha gruppsamtal och bjuda in fler i samtalet.

Att dela innehåll som diagram, statistik och rapporter är enkelt genom Vidyo, effektivisera och spara tid genom att undvika telefonsamtal.

 

Trusted by the best in the industry

 

 

 

 

 

 

Kostnadsfri provperiod

HÖGSTA VIDEOKVALITET

ANVÄNDARVÄNLIGT

FLEXIBELT