Press

Välkommen till Enghouse Interactives presscenter. Här hittar du vårt arkiv med pressmeddelanden och rapporter. Du kan även ladda hem filer. För pressrelaterade frågor, vänligen vänd er till vår presskontakt nedan.

Press Contacts

Michael Stubbing CEOMichael Stubbing
Regional Managing Director Northern Europe,
Enghouse Interactive AB
Phone: +46 8 457 3035

E-mail: mstubbing@enghouse.com

 

divider

Om Enghouse Interactive

Enghouse Interactive, den ledande leverantören av lösningar för bättre kundkommunikation, utvecklar och levererar marknadens bredaste utbud av plattformsoberoende kommunikationslösningar. De integrerade kommunikationslösningarna inkluderar flerkanaliga contact center-lösningar med telefonistfunktioner, hänvisning, självbetjäningstjänster, inspelningsfunktioner, besökshantering samt statistik och debitering. Lösningarna ger företag och organisationer en valfrihet att kommunicera med sina kunder enligt deras önskemål; snabbt, effektivt, flexibelt och framgångsrikt. Enghouse Interactive har över 3000 kunder i Norden med kontor i Sverige, Norge och Danmark, samt finns representerat i Finland. Enghouse Interactive är ett dotterbolag till Enghouse Systems Limited, ett mjukvaru- och tjänsteföretag noterat på Toronto börsen (TSX) under symbolen ”ESL”. Företaget grundades 1984 och har sedan dess varit ett lönsamt företag som vuxit både organiskt och genom förvärv av marknadsledande företag.

fredag 28 oktober, 2016

Enghouse Systems förvärvar Presence Technology

Markham, Ontario

Spanskt företag utökar Enghouse kontakcenter på nya marknader

Enghouse Systems Limited (TSX:ENGH ) meddelar idag förvärvet av Presence Technology, S.L. (”Presence”) för $17.4 miljoner, med förbehåll för vissa prisjusteringar och andra överväganden. Årliga intäkter är $13.2 miljoner.

Huvudkontoret ligger i Barcelona, Spanien och Prensece är en ledande leverantör av flerkanaliga kontactcenter med inriktning på spansktalande marknader. Produktportföljen erbjuder deras ca 200 kunder ett flexibelt kontaktcentersystem tillgängligt både som molnlösning, hybrid samt kundplacerad. Produktportföljen finns tillgänglig på Engelska och Spanska, samt vissa slutkundsmoduler även på portugisiska.. Detta möjliggör en marknadsledande position på sin huvudsakliga marknad Spanien, Amerika samt delar av Sahara.                  

”Detta förvärv tar oss närmare målet att bygga en global organization med expansion i Spanien, Syd Afrika, Colombia, Mexico och Brazilien”, säger Steve Sadler, Chairman och CEO på Enghouse. Vi är glada att kunna välkomna Presence’s anställa, kunder och partners.

”Vi är väldigt glada att få bli en del av Enghouse och ser fram emot att vara med och bidra till dess framgångar”, säger Araceli Aranda, CEO på Presence. Styrkorna hos Enghouse och Presence kompletterar varandra väldigt bra. Enghouse är en bra plats för våra anställda och med Enghouse kommer vi att än mer kunna hjälpa och ta hand om våra kunder samt göra ytterligare inbrytningar på nya marknader.