Enghouse Interactive

Vi hjälper över 1000 företag världen över att förbättra kundservicen, produktiviteten och effektiviteten

Om oss

Enghouse Interactive – den ledande leverantören av lösningar för bättre kundkommunikation. Vi utvecklar och levererar marknadens bredaste utbud av plattformsoberoende kommunikationslösningar.

Våra integrerade kommunikationslösningar inkluderar flerkanaliga kontaktcenter-lösningar med on-linekommunikation, självbetjäningstjänster,  inspelningsfunktioner, telefonistfunktioner, hänvisning, besökshantering, statistik och personaloptimering. Lösningarna ger företag och organisationer en valfrihet att kommunicera med sina kunder enligt deras önskemål; snabbt, effektivt, flexibelt och framgångsrikt.

Denna breda portfölj ger oss en unik position att erbjuda kunder och partners en komplett och heltäckande lösning från en enda leverantör. Dessa lösningar stöder hela spektrumet av implementeringsmetoder från kundplacerade, molnbaserade till hybrida.

play

Vår historia

Enghouse Interactive är ett dotterbolag till Enghouse Systems Limited, ett mjukvaru och tjänsteföretag noterat på Toronto börsen (TSX) under symbolen ”ENGH”. Företaget grundades 1984 och har sedan dess varit ett lönsamt företag som vuxit både organiskt och genom förvärv av marknadsledande företag såsom Andtek, Arc Solutions, CosmoCom, Datapulse, IAT, IT Sonix, Syntellect, Reitek, Telrex, Trio, Voxtron och Zeacom.

Alla våra förvärvade företag har en sak i gemensamt – att leverera mjukvara som förbättrar kundupplevelsen. Enghouse Interactive fortsätter att investera i nya företag med mål att leverera bästa tänkbara kundupplevelse, idag och i framtiden.

Ett globalt avtryck

Fler än 1 000 av världens ledande partners
Som servar över 10 000 kunder globalt
Som har mer än 1 miljon användare
Som hanterar >1 miljard kundkontaktar dagligen

Enghouse Interactive AB strävar efter att bli “top-of-mind” hos alla företag som är i behov av professionell hantering av kundinteraktioner, och därmed bli den ledande leverantören av lösningar för kundkommunikation på den nordiska marknaden.

Vår mission

Create true customer engagement

Anytime – Anywhere – Anyhow