Brilliant kundservice
hos Enghouse kunder

Enghouse Interactive gratulerar  Öresundskraft, Ängelholms kommun, Clas Ohlson och Skellefteå Kraft till utmärkelserna för bästa kundservice på Brilliant Awards. Gemensamt för de olika organisationerna är att de i flera år har använt Enghouse Trio.

– Vi är stolta över att Enghouse kontaktcenterlösningar fortsätter att underlätta för våra kunder när de levererar god kundservice, säger Madeleine Kastberg, marknadsansvarig på Enghouse Interactive.


Företaget Brilliant erbjuder kund- och medarbetarundersökningar till organisationer inom olika områden. För femte året i rad har även Brilliant arrangerat Brilliant Awards där de hyllar Sveriges bästa kundservice i sex olika kategorier. Utmärkelserna bygger på vad verksamheternas kunder faktiskt tycker om den service och hjälp de fick av kontaktcentren i respektive organisation.

Enghouse har kunder som varje år placerar sig i topp inom olika kategorier på Brilliant Awards. I år fick Enghouse kunder pallplaceringar i tre kategorier:

  • I kategorin ”Bästa kundservice energi” fick Öresundskraft första pris.
  • I kategorin ”Bästa kundservice energi” fick Skellefteå Kraft tredje pris.
  • I kategorin ”Bästa kundservice handel” fick Clas Ohlson första pris.
  • I kategorin ”Bästa kundservice kommun” fick Ängelholms kommun tredje pris.

När Brilliant utser vinnarna utgår de från resultaten från verksamheternas egna undersökningar. Brilliant tittar enbart på faktorn engagemang vilket innebär kundernas upplevelse av hur engagerade medarbetarna i respektive kundservice varit. Det kan handla om hur bra kontaktcentret varit på problemlösning eller hur effektivt de erbjudit hjälp.

Madeleine Kastberg

Madeleine Kastberg, Marketing Manager

– Det är mycket glädjande att våra kunder ger bra kundservice. Med hjälp av de olika funktionerna i Enghouse Trio får kundservicemedarbetaren stöd och förutsättningar för att kunna hjälpa kunden på bästa sätt och ge en positiv kundupplevelse, säger Madeleine Kastberg.

Grattis Clas Ohlson, Skellefteå Kraft, Ängelholms kommun och Öresundskraft säger vi på Enghouse Interactive!

Om Brilliant Awards:
Brilliant Awards – Customer Experience är en årlig utmärkelse för de organisationer som lyckats skapa exceptionella kundupplevelser via organisationens kundservice. Finalisterna och vinnarna baseras på data från företagens kundundersökningar vilket innebär att det är kundernas uppfattningar, och inte subjektiva bedömningar, som styr vem som kammar hem den prestigefyllda utmärkelsen. Läs mer här om Brilliant Awards.

Läs om Enghouse Interactives kontakcenterlösningar.