Öka samarbetet med

kontaktcentret i Microsoft Teams

Förbättra dina medarbetares resultat med Microsoft Teams

Integrera ditt kontaktcenter från Enghouse Interactive med Teams

Microsoft Teams samlar allt i en gemensam arbetsyta. Med hjälp av avancerad funktionalitet för samtalshantering hjälper Enghouse Interactive dina kunder att snabbt och enkelt få svar på sina frågor av rätt person och kompetens. Kontaktcentret är ett av de viktigaste stöden för interaktion och feedback kring kunders upplevelse och genom att integrera med Microsoft Teams ges en komplett lösning för medarbetare oavsett var de jobbar ifrån.

Med Enghouse kontaktcenter i Microsoft Teams  låter du kontaktcentret ta del av ett större team utanför kontaktcentret. Med ett integrerat kontaktcenter kan du enkelt ta emot samtal, sök i databasen, ta del av expertkompetens, prenumerera på statistikrapporter med mera.

play

play

Hur migrerar man kontaktcentret till Teams??

Oberoende var någonstans du är i din Microsoft resa så har Enghouse kompetensen och strukturen att hjälpa dig migrera från Skype for Business Online till Teams. Enghouse finns med och guidar dig varje steg på vägen.

Microsoft – Trusted partner

Vi har arbetat med Microsoft i över ett decennium och är i framkant av tekniken inom kommunikation. Under denna tid har över 600 kunder betrott oss att leverera ledande kontaktcenter-lösningar i Microsoft-miljö. Du kan helt enkelt känna att du är i trygga händer från start till mål, oberoende hur komplexa dina krav är.

Kan ni dra nytta av Teams i ert kontaktcenter?

Kontaktcenter är ett av de viktigaste stöden för interaktion och feedback kring kunders upplevelse och genom att integrera med Microsoft Teams ges en komplett lösning för medarbetare, oavsett var de jobbar ifrån. Enghouse Interactives kontaktcenterlösning tillsammans med Teams hjälper dina medarbetare i kundservicen att sömlöst kunna samarbeta med resten av organisationen, vilket ger dina kunder en angenäm upplevelse. Om du vill veta mer hur Teams skulle kunna förbättra ert kontaktcenter, fyll i formuläret för att prata med en av våra experter.

Om Enghouse Interactive

Enghouse Interactive är ledande inom kundkommunikation. Då kontaktcentret är hjärtat i din verksamhet ger vi er möjlighet att utmärka er genom förträffligt kundservice samt möjlighet att bygga kundlojalitet.

Med över 25 års erfarenhet, i olika branscher, kan vår flexibla kontaktcenterplattform effektivt besvara kunderna oberoende vilken kanal de väljer för kontakt. Vårat unika omnikanal-kontaktcenter erbjuder många valmöjligheter med stor flexibilitet. Lösningarna är också skalbara i storlek, komplexitet och integration för att säkerställa framgångsrik och enkel kundsamverkan, oavsett budget.