Teams – svaret på sant samarbete

Microsoft Teams samlar allt i en gemensam arbetsyta. Med hjälp av avancerad funktionalitet för samtalshantering hjälper Enghouse Interactive dina kunder att snabbt och enkelt få svar på sina frågor av rätt person och kompetens.

Hur migrerar man kontaktcentret till Teams??

Oberoende var någonstans du är i din Microsoft resa så har Enghouse kompetensen och strukturen att hjälpa dig migrera från Skype for Business Online till Teams. Enghouse finns med och guidar dig varje steg på vägen.

Microsoft – Trusted partner

Vi har arbetat med Microsoft i över ett decennium och är i framkant av tekniken inom kommunikation. Under denna tid har över 600 kunder betrott oss att leverera ledande kontaktcenter-lösningar i Microsoft-miljö. Du kan helt enkelt känna att du är i trygga händer från start till mål, oberoende hur komplexa dina krav är.

Den nära integrationen mellan Microsoft teknologin och Enghouse lösningar spelar en viktig roll när det gäller att förenkla och underlätta migreringsupplevelsen för kunderna.

Om Enghouse Interactive

Enghouse Interactive är ledande inom kundkommunikation. Då kontaktcentret är hjärtat i din verksamhet ger vi er möjlighet att utmärka er genom förträffligt kundservice samt möjlighet att bygga kundlojalitet.

Med över 25 års erfarenhet, i olika branscher, kan vår flexibla kontaktcenterplattform effektivt besvara kunderna oberoende vilken kanal de väljer för kontakt. Vårat unika omnikanal-kontaktcenter erbjuder många valmöjligheter med stor flexibilitet. Lösningarna är också skalbara i storlek, komplexitet och integration för att säkerställa framgångsrik och enkel kundsamverkan, oavsett budget.