Enghouse Interactive AB, ledande leverantör av lösningar för kundkommunikation, växer och fortsätter utveckla organisationen. Nu anställs en ny och mycket erfaren Financial Controller, Jesper Isaksson, som ska leda och samordna finansavdelningens arbete. Jesper Isaksson kommer även att ingå i ledningsgruppen.

Jesper Isaksson anställs som Financial Controller på Enghouse Interactive AB. I rollen som Financial Controller kommer Jesper leda och samordna finansavdelningen samt bidra med stöd och utveckling av finansiell rapportering, prognoser och budgetar. Han rapporterar till VD Michael Stubbing och ingår i den svenska ledningsgruppen.

Jesper har över 15 års erfarenhet som Controller och har arbetat på både stora internationella företag och nystartade företag. Senast var han CFO för Attana, ett bioteknikföretag som utvecklar biosensorer. Dessförinnan har han haft en befattning som controller för Thomas Cook (Ving). Jesper studerade vid ekonomlinjen vid Stockholms universitet.

– Jag valde Enghouse då bolaget befinner sig i en intressant fas med flera framgångsrika år bakom sig och med ytterligare potential framöver. Jag hoppas att min bakgrund från både mindre entreprenörsdrivna bolag och stora företag kommer vara till hjälp i både operativa och strategiska frågor, säger Jesper Isaksson, ny Finance Controller på Enghouse Interactive.

Jesper Isaksson börjar sin nya tjänst den 15 januari 2014.

För mer information, vänligen kontakta:

Michael Stubbing
Regional Managing Director, Enghouse Interactive AB
Telefon: +46 8 457 3035
E-post: mstubbing@enghouse.com