Enghouse Interactive storsatsar på utbildning: Fem öppna webbinarier om kontaktcenter i Teams

Microsoft Teams i kontaktcenter blir allt vanligare. På grund av det ökade intresset väljer nu Enghouse Interactive att lansera en öppen webbinarieserie på fem tillfällen helt inriktad på hur kontaktcentret fungerar i Teams och vilka möjligheter som finns.

– Teams som kommunikationsväg har verkligen exploderat sista året. Under webbinarierna kommer vi att gå igenom erfarenheter och ge kunskaper både för de som precis börjat fundera på Teams och de som har påbörjat en integration av verktyget, säger Peter Karlsson, Account Director och Teams-specialist på Enghouse Interactive.

Peter Karlsson

Peter Karlsson, Account Director och Teams-specialist på Enghouse Interactive

Intresset för Teams i kontaktcenter fortsätter att öka. Sedan pandemin har användandet av samarbetsverktyget ökat med miljontals användare världen över, och med det kommer också ett ökat behov av kunskap om verktyget. Just därför väljer Enghouse att storsatsa på en utbildningsserie i Teams med fokus på kontaktcenter, anpassat till både offentlig sektor och näringsliv.

– Det har nästan blivit undantag att inte använda sig av Teams vilket har resulterat i ett jätteintresse bland våra kunder att få insikter och tips. Tack vare vårt mångåriga samarbete med Microsoft hoppas vi på Enghouse att både kunna erbjuda fördjupad kunskap för de initierade och få tillfälle att förklara fördelar med Teams för de som kanske ännu inte kommit i gång.

Som guldpartner till Microsoft och ett av de allra första företagen i världen att certifieras som ett Microsoft Teams Connected Contact Center med Trio Enterprise, kommer Enghouse under våren att erbjuda en serie med kostnadsfria och interaktiva webbinarier med inriktning på hur organisationer kan maximera användandet av Teams i kontaktcentret.

– ­Tanken är att själv kunna sätta ihop ett eget program genom att välja vilka av våra fem webbinarier man går på. Innehållet kommer vara både praktiskt och detaljerat i kombination med kundberättelser och tips på processer och arbetsupplägg. Självklart kommer det också finnas möjlighet att ställa frågor och interagera med våra föreläsare.

På de redan nu bokningsbara webbinarierna kommer deltagarna bland annat att kunna lyssna på kundcase från Mittuniversitetet, hur säkerhet hanteras i molnet och praktiska experttips om Teamsintegration av representanter från Microsoft.

Läs mer om våra webbinarier.

Webbinarieserie om Teams