Stort intresse för EI-dagarna 2020: Så hanterar vi “det nya normala”

Distansarbete, digitalisering och uppluckring av det traditionella kontoret. Våren 2020 ställdes allt på sin spets. Men hur kommer näringslivet hantera vad som har kommit att kallas ”det nya normala”? Det är temat när Enghouse Interactive bjuder in till EI-dagarna 2020 den 22 oktober.
– Det senaste halvåret har accelererat all digitalisering och omdefinierat näringslivets behov. Det är därför viktigt att samhällets alla aktörer får verktyg för att möta en ny typ av efterfrågan på digitala lösningar, säger Madeleine Kastberg, projektansvarig för femtonde upplagan av EI-dagarna som i år hålls digitalt.

Karin Zingmark, trendspanare och tidigare marknadschef på Microsoft Sverige samt
Madeleine Kastberg, marknadsansvarig för Enghouse Interactive och projektansvarig för EI-dagarna 2020.

 

När pandemin drog in över kontinenterna påverkade det inte bara sättet att umgås utan tvingade även fram en fundamental förändring i hur vi interagerar i arbetslivet. Hösten 2020 är hemarbete och distansmöten fortfarande kutym för företagen.”Det nya normala” är även temat för årets upplaga av EI-dagarna, arrangerat av Enghouse Interactive. Genom att samla expertis inom digitalisering, videotjänster och samarbetsplattformar som Microsoft Teams är tanken att besökarna ska få verktyg för att kunna hantera både det egna företagets och dess kunders behov.
Madeleine Kastberg är marknadsansvarig för Enghouse Interactive och projektansvarig för EI-dagarna 2020.
– Vi har sett en markant ökning av digitala lösningar samtidigt som många fortfarande upplever utmaningar med hur de ska hantera höstens möten, samarbeten och dagliga verksamhet. Årets upplaga av EI-dagarna blir ett perfekt tillfälle att få både insikter i varför det är dags att ställa om och även hur du hanterar en digital vardag.
Bland årets talare återfinns bland annat trendspanaren Karin Zingmark, tidigare marknadschef på Microsoft Sverige, Theodora Malmström, produktmarknadschef Teams på Microsoft Sverige, Erik Mattsson, föreläsare från Ordrum samt Helena Ström, Kundservicechef på VA SYD.
– Vi är jättestolta över vår uppställning och glada över att kunna presentera så pass mycket kunskap under ett och samma event, säger Madeleine Kastberg.
Förra året lockade EI-dagarna över 250 besökare. I år har antalet anmälningar redan överskridit fjolårets siffra. Då EI-dagarna 2020 är en rent digital tillställning ser Madeleine Kastberg att antalet besökare kan nå höga nivåer.
– Hade det varit ett fysiskt event hade det varit slutsålt för länge sedan. Genom att träffas digitalt kan i stället alla vara med.

EI-dagarna 2020

När: 22 oktober 09:00 – 11:30

Var: Digitalt via www.eidagarna.se

Program:
8:55 Sändningen startar
09:00 Välkommen till EID2020
09:10 Det nya Normala – Trendspaning med Karin Zingmark
09:30 Kundcase: VA SYD – Kundservice från hemmakontoret
VA Syds kundservice var snabba med att växla om till distansarbete i våras. Här delar de med sig av sina erfarenheter och bästa tips.
Helena Ström, Kundservicechef, VA SYD
09:50 Paus
09:55 Träffsäker kundservice med video Erik Mattson, Ordrum
10:20 Vägen framåt – Hur ser Enghouse Interactive på framtiden
Radek Zalewski, Product Manager, Enghouse Interactive
10:35 Paus
10:40 Microsoft Teams för bättre samarbete i kontaktcentret
Karl Lindbom, Product Owner Trio Enterprise, Enghouse Interactive, Theodora Malmström, Customer Success Product Marketing Manager, Microsoft, Peter Ström, Service Delivery Manager, Henkel
11:00 Kundcase: Unilabs – Självservice effektiviserar kundservicen
Allt fler kunder föredrar att enkelt och snabbt kunna lösa sina ärenden utan att behöva kontakta traditionell kundservice. Men alla kunder är inte lika positiva till automatiserade tjänster. Ta del av konkreta tips på hur du lyckas med införandet av självservice och vilka fallgropar du ska undvika.
Cecilia Winbladh, Kundtjänstchef laboratoriemedicin
11:30 Avslutning

För mer information:

Madeleine Kastberg, presskontakt Enghouse Interactive
madeleine.kastberg@enghouse.com, 0730 66 88 18

Jeremy Payne, pressansvarig Enghouse Interactive
jeremy.payne@enghouse.com