Teams, säkerhet
och molnet

Hur påverkas arbetet i
kontaktcentret?

Webbinarie

Datum: 25 mars

Tid: 13:00-13:45

Microsoft Teams har fått ett lavinartat genomslag och i många företag och organisationer blivit den naturliga vägen att kommunicera och samarbeta både internt och externt. Säkerhetsaspekten är ett högaktuellt ämne i diskussioner om molnet och Teams. I många år var säkerhet det främsta skälet att undvika molnet – men för många har det nu istället blivit en av de största anledningarna till att genomföra övergången.
I detta webbinarie har vi bjudit in Mårten Hellebro, konsult på CloudWay och en av initiativtagarna till Teamsdagen som hjälper oss att reda ut begreppen kring säkerhet gällande molnlösningar med fokus på Teams och kontaktcenter.

Ur innehållet:

  • För-och nackdelar med Teams och molnlösningar ur ett säkerhetsperspektiv.
  • Den hybrida arbetsplatsen spås bli ”Det nya normala”. Men hur säkert är det att jobba på distans?
  • Vad är mervärdet av att integrera kontaktcentret i Teams och hur påverkas säkerheten?
  • Vilka blir trenderna framöver gällande Teams, säkerhet och molnet med fokus på kontaktcentret?

Mårten Hellebro är konsult på CloudWay och en av initiativtagarna till Teamsdagen. I detta webbinarie delar han med sig av sina kunskaper om Microsoft Teams, säkerhet och molnet.

Registrera dig här:


Webbinarieserie: Kontaktcentret i Microsoft Teams

Vi bjuder på en hel serie med webbinarier på temat kontatkcentret i Microsoft Teams. Allt från kunder som berättar om sina erfarenheter till demos och vad du behöver tänka på när det är dags att implementera.

Se hela programmet för webbinarierserien