Aktuellt

Aktuellt

Välkommen till Enghouse Interactives presscenter. Här hittar du vårt arkiv med pressmeddelanden, rapporter och artiklar. Du kan även ladda hem filer. För pressrelaterade frågor, vänligen vänd er till vår presskontakt nedan.

Press Contacts

Michael Stubbing CEOMichael Stubbing
Regional Managing Director Northern Europe,
Enghouse Interactive AB
Phone: +46 8 457 3035

E-mail: mstubbing@enghouse.com

 

divider

Om Enghouse Interactive

Enghouse Interactive, den ledande leverantören av lösningar för bättre kundkommunikation, utvecklar och levererar marknadens bredaste utbud av plattformsoberoende kommunikationslösningar. De integrerade kommunikationslösningarna inkluderar flerkanaliga contact center-lösningar med telefonistfunktioner, hänvisning, självbetjäningstjänster, inspelningsfunktioner, besökshantering samt statistik och debitering. Lösningarna ger företag och organisationer en valfrihet att kommunicera med sina kunder enligt deras önskemål; snabbt, effektivt, flexibelt och framgångsrikt. Enghouse Interactive har över 3000 kunder i Norden med kontor i Sverige, Norge och Danmark, samt finns representerat i Finland. Enghouse Interactive är ett dotterbolag till Enghouse Systems Limited, ett mjukvaru- och tjänsteföretag noterat på Toronto börsen (TSX) under symbolen ”ESL”. Företaget grundades 1984 och har sedan dess varit ett lönsamt företag som vuxit både organiskt och genom förvärv av marknadsledande företag.

måndag 13 februari, 2017

Enghouse Interactive vässar integrationen med sociala medier i nya releasen Trio Enterprise 7.0

– ”Det är viktigt för företag att hålla sig uppdaterade om vad som skrivs om dem på sociala medier. Kunder använder sig mer och mer av dessa medier för att ställa sina frågor eller uttrycka sin åsikt och de förväntar sig snabba svar. Därför har vi i den senaste releasen, Trio Enterprise 7.0, vässat integrationen mellan […]

Läs mer...

Download as a PDF

torsdag 22 december, 2016

Datametrix väljer Enghouse Interactive för contact center som tjänst

– Datametrix i Norge väljer CCSP, ett molnbaserat contact center som är baserad på en multitenant-lösning, med marknadsledande funktionalitet.

Läs mer...

Download as a PDF

fredag 28 oktober, 2016

Enghouse Systems förvärvar Presence Technology

– Markham, Ontario Spanskt företag utökar Enghouse kontakcenter på nya marknader Enghouse Systems Limited (TSX:ENGH ) meddelar idag förvärvet av Presence Technology, S.L. (”Presence”) för $17.4 miljoner, med förbehåll för vissa prisjusteringar och andra överväganden. Årliga intäkter är $13.2 miljoner. Huvudkontoret ligger i Barcelona, Spanien och Prensece är en ledande leverantör av flerkanaliga kontactcenter med inriktning […]

Läs mer...

onsdag 08 juni, 2016

Partnerskap mellan Enghouse Interactive och Vergic

Solna, Sweden – Enghouse Interactive, ledande leverantör av lösningar för kundkommunikation, och Vergic AB, innovativ leverantör av kundkommunikationslösningar för webben, inleder partnerskap för att gemensamt skapa det bredaste erbjudandet för kontaktcenter på marknaden.  

Läs mer...

Download as a PDF